Marca Model An Fabricatie Piesa
Compresoare

Compresor clima Toyota Yaris din 2014 . Se ofera Garantie . Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati telefonic !

Compresor AC Volkswagen Golf 5 , Audi A3 ,VW Jetta , Passat 05 - . Se ofera Garantie . Toate produsele cumparate de la noi sunt Originale .  Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati telefonic !!

 Compresor AC Volkswagen Touareg , Audi Q7 2006-2009 . Se ofera Garantie .Toate produsele cumparate de la noi sunt Originale.Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati telefonic !!!

 Compresor AC Chevrolet Aveo 1.2 . Se ofera Garantie . Toate produsele cumparate de la noi sunt Originale .Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati telefonic .

Compresor AC Volkswagen Touareg , Audi Q7 2006-2009 . Se ofera Garantie .Toate produsele cumparate de la noi sunt Originale .Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati telefonic !!

 

Compresor AC Ford Fiesta , Focus , Tourneo Connect , Fusion 1.4 16 V - 1.8 Diesel - 2.0 Benzina. Se ofera Garantie . Toate produsele cumparate de la noi sunt Originale . Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati telefonic !!!

 

Compresor AC Volkswagen Passat 1.9 Diesel - 1.8 Benzina . Se ofera Garantie . Toate produsele cumparate de la noi sunt Originale . Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati telefonic !!!!

Compresor AC Audi A6 , A8,Skoda Superb ,VW Passat . Se ofera Garantie . Toate produsele cumparate de la noi sunt Originale. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati telefonic !!!

Compresor AC Skoda Fabia din 2001 1.4-1.6-1.9 . Se ofera Garantie .Toate produsele cumparate de la noi sunt Originale. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati telefonic !!!

Compresor AC Renault Megane 1.9 dCi compatibil cu Renault Scenic si Renault Clio. Se ofera Garantie . Toate produsele cumparate de la noi sunt Originale .Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati telefonic !!!

Compresor clima Fiat Scudo , Citroen Jumpy , Peugeot Expert incepand din 2007 cu motoare de 2.0 Diesel . Toate piesele cumparate de la noi au Garantie . Toate piesele cumparate de la noi sunt Originale . Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati telefonic !!!

Compresor clima Fiat Scudo , Citroen Jumpy , Peugeot Expert incepand din 2007 cu motoare de 2.0 Diesel .

Toate piesele cumparate de la noi au Garantie .

Toate piesele cumparate de la noi sunt Originale .

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati telefonic !!!

Compresor AC Mercedes B Class , 2011-2014 . Se ofera Garantie !!! Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati telefonic . Toate piesele cumparate de la noi sunt ORIGINALE !!!

Dispunem de o gama larga de compresoare pentru aproape toate marcile auto .